tandemhoppning i halmstad!

Hej och välkomna!

Här kan du läsa mer om Tandemhoppning i Halmstad


OBSERVERA: Vi kommer inte sälja fler presentkort utan kommer gå över till betalning på plats!
Mer information om bokning finner ni nedan!

Tandemhopp

Priser
Tandemhopp: 2990:-
Tandemhopp + foto: 3980:-
Tandemhopp + film: 4080:-
Tandemhopp + film och foto: 4380:-

Boka tid
Du bokar tid genom att följa länken "Boka Tandem" ovan, där kommer du se alla möjliga datum och våra lediga tider. När du hittat en dag och tid som passar dig skickar du ett mail till tandem(at)hfsk.se med din önskade bokning.
OBS!
Vi gör vårt bästa för att hålla listan uppdaterad och ta bort tider som är uppbokade men eftersom det sker via mail kan det hända att tiden du valt redan är tagen, så om du kan flera tider skriv gärna med alternativ. Du kommer få ett bekräftelsemail på din bokning när din tid och dag är fastställd

Ge bort ett tandemhopp
Halmstad fallskärmsklubb kommer från 2021 inte längre sälja presentkort utan istället gå över till bokning via mail och betalning på plats. Vill du ge bort ett hopp till någon kan du boka ett hopp åt personen men det är då viktigt att du i bokningen skriver vem som ska hoppa och den information vi behöver angående personen. 

Eftersom vi inte längre säljer presentkort som värdehandlingar så har vi med hjälp av Raven Graphics (www.ravengraphics.se) skapat en nedladdningsbar pdf till dig som vill ha något fysikt att ge den som ska hoppa!

Du laddar ner filen nedan, skriver ut den på valfritt papper och fyller sedan i Gäller-rutan med antingen "Tandemhopp", "Fallskärmskurs" eller bara valfri summa (obs presentkoret är ingen värdehandling och inte heller en bokningsbekräftelse men om du tex bara vill spronsra med halva kostnaden för ett tandemhopp är detta ett lätt sätt att göra det på!) I Tillägnad-rutan skriver du såklat namnet på den du vill ge presenten till.

INSPIRATION

Information

Kundservice:
Mailkontakt: tandem(at)hfsk.se
Telefon - För tillfället endast mail. 

Halmstad Fallskärmsklubb är en ideell förening och vi vill därmed be er ha överseende med svarstider m.m. 
 

På hoppdagen:

Vid osäkert väder är det lämpligt att kontakta klubben innan ni åker hemifrån, detsamma gäller om ni har en lite längre resa. (Telefonnummer  076 76 36 007)

Praktisk information

  • Betalning sker på plats via Swish 
  • Ta på er bekväma kläder och skor, för er egen skull rekomenderar vi att ni undviker tröjor med lös krage (tex skjorta/piké) om ni inte tänkt hoppa i overall (finns att låna) då kragen kan ligga och slå i vinden under frifallet. All övrig utrustning tillhandahåller vi
  • Vill du ha någon med dig? Det är okej så länge ni inte är fler än att ni kan åka som ett sällskap i samma bil till oss (alltså max 5 personer totalt) men helst så få som möjligt, självklart måste samtliga vara friska
  • Coronasmittan verkar vara på väg åt rätt håll men än är vi inte i mål, vi må vistas utomhus i vår sport och ni som hoppar tandem kommar vara avdelade från oss andra hoppare största delen av er vistelse men i ett tandemhopp är du väldigt nära din tandeminstruktör. Vi ber er därför avboka och stanna hemma vid minsta symptom hos dig som ska hoppa men också om någon i hushållet visar symptom.
  • På fältet gäller alkoholförbud. Hoppare ska vara 100% nykter.
loading...