tandemhoppning i halmstad!

Hej och välkomna!

Här kan du läsa mer om Tandemhoppning i Halmstad under 2024.
Vi kommer att erbjuda tandemhopp måndag - fredag under v31.
Boka via knapp nedan.


 

Tandemhopp

Priser 
Tandemhopp = 3395 kr

Tandem + medföljande kameraperson =
3395 + 1350 = 4745 kr


Ge bort ett tandemhopp
Halmstad fallskärmsklubb kommer från 2021 inte längre sälja presentkort utan istället gå över till bokning via mail/hemsida och betalning på plats. Vill du ge bort ett hopp till någon kan du boka ett hopp åt personen men det är då viktigt att du i bokningen skriver vem som ska hoppa och den information vi behöver angående personen. 

Eftersom vi inte längre säljer presentkort som värdehandlingar så har vi med hjälp av Raven Graphics (www.ravengraphics.se) skapat en nedladdningsbar pdf till dig som vill ha något fysikt att ge den som ska hoppa!

Du laddar ner filen nedan, skriver ut och fyller sedan i Gäller-rutan med antingen "Tandemhopp", "Fallskärmskurs" eller bara valfri summa (obs presentkoret är ingen värdehandling och inte heller en bokningsbekräftelse men om du tex bara vill spronsra med halva kostnaden för ett tandemhopp är detta ett lätt sätt att göra det på!) I Tillägnad-rutan skriver du såklat namnet på den du vill ge presenten till.

INSPIRATION

Information

Kundservice:
Mailkontakt: tandem(at)hfsk.se
Mailkontakt: tandem(at)skydiveskane.se
Telefon: 076 76 36 007
Telefon: 044 238 240

Halmstad Fallskärmsklubb är en ideell förening och vi vill därmed be er ha överseende med svarstider m.m. 
 

På hoppdagen:

Vid osäkert väder är det lämpligt att kontakta klubben innan ni åker hemifrån, detsamma gäller om ni har en lite längre resa. 

Praktisk information

  • Ta på er bekväma kläder och skor, för er egen skull rekomenderar vi att ni undviker tröjor med lös krage (tex skjorta/piké) om ni inte tänkt hoppa i overall (finns att låna) då kragen kan ligga och slå i vinden under frifallet. All övrig utrustning tillhandahåller vi
  • Vill du ha någon med dig? Det är helt okej, på plats finns ett trädäck med bord och bänkar där man kan sitta och fika och där man har perfekt vy över landningsfältet. (OBS! det är inte tillåtet att gå ut på fältet, vänta innanför markeringen tills den som hoppat kommer till er!)
  • På fältet gäller alkoholförbud. Hoppare ska vara 100% nykter.
loading...