Välkommen till Halmstad Fallskärmsklubb

Här hittar du tandeminformationmedlemsinformationsamt kontaktinformation

På vår startsida kan du läsa aktuell information och även se lite bilder och videos från klubben. Du kan också hitta länkar till våra andra sociala medier här.

 

2024
tandem information - kommer under våren

kurs information - kommer under våren

Halmstad fallskärmsklubb planerar verksamget även 2024, mer info kommer under våren!

2024
tandem information - kommer under våren

kurs information - kommer under våren

ladda ner ditt eget presentkort!

*Klicka på HFSK loggan för att komma till Tandem bokning *Klicka på HFSK loggan för att komma till Tandem bokning

OBS! Presentkoret är inte någon värdehandlig eller giltig bokningsbekräftelse!

Eftersom vi inte kommer sälja presentkort längre har vi i samarbete med Raven Graphics skapat ett nedladdningsbart presentkort för dig som vill ge bort en upplevelse!
Du laddar ner presentkortet, skriver ut det och fyller i vad det Gäller (exempel: "Tandemhopp", "Prova på paket Fallskärmsutbildning" eller "1000kr" om man bara vill sponsra med en del av kostnaden.), och vem det är Tillägnat.
VIKTIGT: PRESENTKORTET ÄR INTE EN VÄRDEHANDLING
Presentkortet är menat för dig som vill ha något fysiskt att kunna ge i
handen till den som du tex bokat ett tandem till.

halmstad fallskärmsklubb i bild och video

Liten men stark HFSK skara samlades i helgen för att flyga lite vindtunnel och avslutade med gemensam middag i Kungsbacka efter! Nu när hoppsäsongen är över för i år är vindtunnel ett bra alternativ för att hålla frifallsskillsen vassa ✨
V.31 ❤️❤️❤️
Halmstad fallskärmsklubbs säsongssummering 2023: 7 lifter 🛫 🛬 12 (och ett halvt) tandem 🪂 Av 15 planerade hoppdagar i år hoppade vi på 2 dagar… (en dag med 6 lifter och en dag med 1 lift…🌧️) Men glada är vi ändå! När en liten klubb som våran ändå har hoppare från sydligaste syd 👇till Nordligaste norr 👆(kameramän från skydive SYD, och tandem instruktörer från Umeå fallskärmsklubb) och självklart en go blandning från resten av Sverige kan man ju bara vara tacksam! Så vi säger på återseende ✌️planering inför säsongen 2024 är redo att påbörjas!